BLIV MEDLEM
Hver eneste monsunejer har sikkert sit helt eget argument for at have valgt en Monsun og sejle lige netop denne bådtype.

Men fælles for os alle er, at vi ejer en båd, der er mindst 23 år gammel. Selv om gammel kærlighed som bekendt ikke ruster, så kan det alligevel ikke undgås at damen får visse skavanker med alderen. Og så kan det være rart at trække på andres erfaringer.

Monsunklubben er ikke tænkt som en klub i traditionel forstand med vedtægter, generalforsamling, bestyrelse o.s.v. Ideen er at benytte internettets muligheder til at mødes med andre Monsun-ejere og på den måde skabe et forum, hvor man kan dele tips og erfaringer.

Jo flere der bidrager, jo mere viden og know-how, kan vi dele. Og husk; selv om du måske finder din ide eller forbedring indlysende, er det bestemt ikke sikkert, at andre har været lige så kvikke.

Indtil videre er hjemmesiden opbygget og betalt af Lars Uldal (Balios, Monsun nummer 650) og Hans Peter Blicher (Trojka, Monsun nummer 616). Vi håber at så mange monsun-ejere som muligt vil støtte op om projektet. Her i starten er det gratis at koble sig på, men retfærdigvis vil vi nok på et tidspunkt bede om at udgifterne bliver delt ud imellem os. Der bliver under alle omstændigheder tale om et yderst beskedent beløb til betaling af domæne mm. Der bliver naturligvis lagt et regnskab ud på nettet. Ingen skal tjene penge på dette her.

Idet vi håber at høre fra som mange monsunister som muligt

Sejlerhilsener,
Lars og Hans Peter